Skadesservice

Vandskade:
Bekæmpelse af vandskade er en tillidssag. Hos Skovgaard Danmark får du en professionel leverandør med fokus på langsigtede og sikre resultater.
Vi er et fynsk firma som arbejder i hele landet & vi tilbyder alle former for skadeservice, og hos os er bekæmpelse af vandskade en naturlig del af produktudbuddet.

Hos os får du altid professionel betjening og vores erfarne medarbejdere tager sig af alle former for vandskade, fx.:
Vandskade i forbindelse med skybrud
Vandskade i forbindelse med brand
Opsamling af vand
Korrosionsbeskyttelse
Opsætning af affugter
Rengøring efter vandskade
Nedpakning og flytning af indbo

Skovgaard Danmark's vagtbiler er pakket op med det bedste udstyr å vi står klar til at hjælpe jer. Døgnvagt på 40580660.
Som boligejer eller bygningsadministrator er det vigtigt, at man har stor respekt for den lange række af følgeskader, man kan opleve efter en vandskade. Skimmelsvamp kan skjule sig for øjet, men er en af de væsentligste og farligste følger af en vandskade.
Lad os vurdere følgeindsatsen efter din vandskade, så du får den bedst mulige indsats.

AFFUGTNING
Affugtning er et vigtigt element i enhver skadebekæmpelse, hvad enten det hidrører fra vandskade eller brandskade.
Tusinder eller måske endda titusinder af liter vand på gulvet, i kælderen, på loftet eller i væggen har måske givet dig behov for assistance fra professionelle affugtere. 

Hos Skovgaard Danmark har vi markedets bedste materiel, og vi kan desuden tilbyde at overvåge affugtning af huse, kældre, byggerier og meget andet.
Affugtning foregår med kondensaffugter, og både under affugtning og efter affugtning foretages fugtmålinger, som udmunder i fugtrapporter til fx. forsikringsselskabet.
Du kan leje en affugter hos os til ethvert formål, eller du kan lade os stå for affugtning fra start til mål. Vigtigst er, at man forstår, at affugtning er en af de vigtigste discipliner indenfor bekæmpelse af følgeskader, som fx. skimmelsvamp.