Renovering

Skovgaard Danmark ApS har stor erfaring med renovering af huse, ejendomme, erhvervslokaler og lejligheder. En renovering kan være af en hel ejendom, me er ofte begrænset til udskiftning af vinduer og døre, modernisering af badeværelse og køkken, renovering af nye gulve eller efterisolering af hele eller dele af en bolig.

Vi er et byggefirma der elsker det vi laver! Vi renoverer og ombygger huse for dig, der ønsker det bedste og som værdsætter kvalitet til fornuftige og konkurrencedygtige priser der holder!

Vi går ikke på kompromis med noget som helst. Vi bruger kun de bedste materialer, der er bestemt i samråd med dig. Derudover bruger vi kun danske håndværkere og sørger for, at tage højde for alle de nødvendige byggeregler samt energikrav, der er i dag, når man skal have renoveret eller bygget om. Med os som byggefirma, kan du trygt ”læne” dig tilbage med ro i maven og glæde dig til du og familien inden længe kan nyde at bo i et moderniseret og lækkert hus. Vi ”tryller” dit gamle hus om til dit drømmehus.

Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for dig i forhold til renovering af din bolig, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud er du velkommen til at ringe eller skrive til os.


TLF: 40 58 06 60 / 60 45 00 83
Mail: Kontor@skovgaard-danmark.dk