Historien

Om skovgaard danmark

Skovgaard Danmark ApS
Er din totalleverandør indenfor, byggeri, bolig og design. Vi har blandet vores danske håndværk, med vores viden inden for byggefaget.
Vi kan derfor tilbyde jer alt fra en totalentreprise, til en renovering med materialer, i måske ikke selv havde tænkt på at bruge.
Dette kunne være messing, kobber, skifersten og rå mursten. Det kan også være at i er helt ovre i en anden vejbane men dette er intet problem for os.
Vi er med jer hele vejen igennem. Den personlige kundekontakt er en nødvendighed, for at ende op med det ønsket resultat.
Vi kender værdien af et højt informationsniveau, samt hvor vigtigt det er, at have god kontakt hele vejen fra det indledende møde, til et færdigt projekt.
Vi kan med over 200M2 showroom i Odense, tage jer med ud og samle lidt inspiration til jeres næste drømme projekt, med smukke løsninger og dansk interiør.
Skovgaard Danmark ApS
CVR-nummer 38428640
Tlf: 40580660
Mail: kontor@skovgaard-Danmark.dk
Adresse: Kratholmvej 62C 5260 Odense S.

Historien bag Skovgaard Danmark
Den første lysestage blev skabt i år 2016, hvor virksomheden Skovgaard Danmark blev stiftet af Nicolaj Skovgaard Hansen,
med ønske om at fokusere på kvalitet og gedigent håndværk. Igennem årene har vi, med Nicolaj Skovgaard Hansen og Simon Hedegaard Mattesen i front,
skabt et brand inden for Bolig og Design verdenen, og ikke mindst byggefaget da vi elsker at designe nye ting, og komme med special løsninger til vores kunder.

Vi lever og ånder for vores job, og finder stor tilfredsstillelse i at
komme med gode ideer og løsninger så vores kunder får det bedste.

Nicolaj Skovgaard Hansen og Simon Hedegaard Mattesen er de to bag Skovgaard Danmark – og er dem der tager telefonen når man ringer.
Den personlige kundekontakt er en nødvendighed, når det kommer til at få det perfekte resultat. Vi kender værdien af et højt informationsniveau,
og hvor vigtigt det er at have god kontakt – hele vejen fra et indledende møde eller besøg til et færdigt projekt.